♡ síla láskyplného doteku ♡

Nechte se hýčkat

Miluji doteky a už se to nestydím říct nahlas.. 🙂 Opravdový dotek v sobě skrývá celý Vesmír. Dotek má léčivou sílu, magickou moc, která v našem těle dokáže proměnit tížívé kameny v zářivý měsíční prach.

Ať jsme si toho vědomi nebo ne, všichni po doteku toužíme. Toužíme po doteku, který patří pouze nám. Otevřít své srdce a nechat sílu láskyplných doteků proudit celým svým tělem je obrovským zdrojem sebelásky a sebepřijetí.

Jen si zkuste zavřít oči a v duchu si opakovat: "Mé tělo miluje a zaslouží si láskyplné doteky." a představujte si, že se vašeho těla dotýká energie, která vás hladí a dotýká se vás jako božské bytosti, kterou opravdu jste.

Je to energie, která na vašem těle dokáže najít zatuhlá místa, do kterých vpustí proud světla, proud (sebe)lásky. Tato místa jsou v těle zavřená, protože mají strach se otevřít. Síla láskyplného doteku má ale schopnost je opět rozproudit a ukázat jim, že se není čeho bát.  

Dopřejte si blahodárné pocity z věnované péče a plné pozornosti, kterou si tolik zasloužíte. Nechte se hýčkat, aniž byste cokoliv museli.

Během masáže můžete zcela a úplně "vypnout" a zapomenout na všechno tam venku. Anebo Vám mohou masáže naopak pomoci vyřešit něco, co Vás již dlouhodobě v mysli trápí. Totiž během doteků se člověku velice lehce "objeví" zásadní obrazy, které přímo vedou k odpovědím na dlouhotrvající otazníky či trápení. 

Síla láskyplného doteku je založena na prožitku lidské blízkosti, respektu, vzájemného napojení a blahodárného uvolnění. Jsou určeny k hluboké relaxaci a stejně tak k znovunapojení se na svůj vlastní energetický pramen.

  • Délka hýčkajících setkání je vždy přes 2h. 
  • Na ceně se společně domluvíme během rezervace. Vím, že je to velice atypické, ale na druhou stranu je to zázračně svobodné, zábavné a svým způsobem již léčivé...
  • Adresa: Střešovická 600/30, Praha 6
  • Hýčkat Vás budu teplým bio kokosovým olejem, ale těšit se můžete i na doteky prostřednictvím horkých lávových kamenů, jejichž teplo se vám bude rozlévat do celého těla.
  • Hlavním cílem těchto masáží je hluboká relaxace, odpočinek a prožitek síly láskyplného doteku, na který se už nyní může těšit celé vaše tělo, včetně obličeje, hlavy, rukou, chodidel, bříška, hýždí, zad a nohou. 
  • Možná Vás nyní zklamu, ale NEjedná se o tantrickou masáž, při této masáži budou intimní místa vynechána.
  • Masáži předchází krátké popovídání, při kterém Vám nejenže nabídnu vodu, čaj či kávu, ale povím vám, na co všechno se můžete těšit a jak bude celé naše setkání probíhat.
  • Moc prosím, abyste neparkovali přímo před domem, jsou to vyhrazená místa pouze pro nájemníky domu. Děkuji

TĚŠÍM SE NA VÁS

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video